Η εταιρεία μας

Η εταιρεία ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΙΚΕ με διακριτικό τίτλο NETPACK δραστηριοποιείται στο χώρο της συσκευασίας (κυρίως αγροτικών προϊόντων). Αποκλειστική φιλοσοφία της εταιρείας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον κλάδο των υλικών συσκευασίας γι’ αυτόν το λόγο η πολιτική της εταιρείας είναι η προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη.

Στρατηγική αποτελεί η κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων του πελάτη και της αγοράς για την ανεύρεση της αποτελεσματικότερης λύσης στον τομέα της συσκευασίας και της άριστης διατήρησης και μεταφοράς των προϊόντων. Γι’ αυτόν τον λόγο η εταιρεία μας εμπορεύεται άριστης ποιότητας προϊόντα συσκευασίας τηρώντας όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Τα μέλη της εταιρείας μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό προσπαθούν να αφουγκράζονται τις ανάγκες της αγοράς και να προσφέρουν λύσεις ταχύτατα.

Με πολύχρονη παρουσία και εμπειρία στο χώρο της συσκευασίας προσπαθούμε συνεχώς να επιτυγχάνουμε «value for money» προσφέροντας ανώτερης ποιότητας προϊόντα στις σωστές τιμές για τους πελάτες μας.

Η προσεκτική επιλογή των προμηθευτών και η πιστοποίηση των προϊόντων είναι βασικό μέλημα, όπως και η ανεύρεση νέων προμηθευτών σε Ελλάδα και εξωτερικό για βελτιστοποίηση της γκάμας και της ποιότητας των προϊόντων μας.

Ως στόχος είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μεγιστοποιώντας την γκάμα των εμπορευμάτων όπως και η ανάπτυξη της εταιρείας γεωγραφικά. Επίσης, άμεση προτεραιότητα είναι η γρήγορη εξυπηρέτηση και για αυτό το λόγο η εταιρεία μας προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς τα μέσα διακίνησης και να ελέγχει τους συνεργάτες δικτύου.

Facebook page